nlenfrdees

Server Reset

Door een ruimtegebrek zijn wij helaas genoodzaakt om een survival reset uit te voeren. Momenteel is er een whitelist actief om evt. schade te beperken maar deze zal opgeheven worden zodra de reset is uitgevoerd. (Dinsdagavond 27-02-2018)

Na de reset is er een tijdelijke map die zal blijven bestaan tot de 1.13 reset. Dit houdt dus in dat bouwen niet veel zin heeft maar natuurlijk wel mag. Het trainen voor mcMMO heeft natuurlijk wel zin, dus je kan deze tijd mooi gebruiken om aan je skills te werken.

In de loop van de week proberen we de huidige map per download aan te bieden zodat spelers die het wensen deze kunnen downloaden. (Hou hierbij rekening met een grootte van ~ 48 GB)

We doen onze uiterste best om de problemen z.s.m. op te lossen.

Een gelukkig 2018 namens ons allemaal van Just!

Namens alle staff leden van Just wil ik jullie allemaal een gelukkig, fantastisch maar bovenal blokkig 2018 wensen en natuurlijk hopen wij allemaal jou weer te mogen verwelkomen op Just in het nieuwe jaar!

Vooruitblikkend op wat er allemaal komen gaat op onze server en vanuit Minecraft zelf zal dit een fantastisch jaar gaan worden met onder andere dolfijnen, luchtbubbels, koraal, schildpadden, 1.13, pretpark en 1.14 om even een paar van de leukste en belangrijkste zaken te noemen waarom jij weer gezellig bij moet komen spelen!

We hopen je snel weer te zien!

 

Worldedit in alle creative werelden

 

Om 2018 al een leuk begin te geven en stiekem al 2017 een leuk eind is er vanaf nu een pakket in de donatie shop verkrijgbaar waardoor je de beschikking krijgt over Worldedit in alle creative werelden! Alle basis functies zullen beschikbaar zijn en je zal de mogelijkheid hebben om maximaal 1000 per keer/per command te plaatsen/verwijderen/verwijderen. Op dit moment is er nog geen lijst met de beschikbare commands beschikbaar op onze site maar hier wordt hard aan gewerkt en zal midden Januari beschikbaar zijn, maar maak je absoluut geen zorgen er zijn meer dan genoeg commands die jij gewoon mag gebruiken en je zal niks tekort komen (aldus een Worldedit gebruiker). Op dit moment testen we nog wel de functies inhoudelijk en her en der zullen er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden naar gelang de gebruikers ervaringen en onze testen.

Onthoud wel als je deze donatie mogelijkheid overweegt dat misbruik zal resulteren in een ban en onkundig gebruik zal resulteren in het wegnemen van de Worldedit rechten.

In principe is deze optie alleen voor spelers met Worldedit ervaring en we raden dan ook af deze optie te kiezen als je geen ervaring hebt!

 

 

Ik wens jullie veel speelplezier en tot de volgende keer!

 

Clubfood

aka

Vincent

Onze wensen voor jullie!

 

Winterse Sferen

 

Wij zijn er al bijna helemaal klaar voor; de feestelijke wintermaanden!

Langzaam maar zeker verandert ons netwerk weer in een gezellige winterse bende waar je gewoon wel trek in warme chocolade melk van moet krijgen! Ga gewoon eens lekker los in onze lobby in een sneeuwballengevecht tegen elkaar, of zit gewoon even lekker bij het vuur naast onze schaatsbaan in survival, neem wel zelf je dekentje mee!

Hoe iedereen zijn of haar feestelijkheden gaat vieren maakt natuurlijk niet uit maar wij willen jou wel vast een hele gezellige tijd toewensen in deze laatste maand van 2017!

 

 

Sneakpeak

 

 

Epic Creative

Nieuw in onze server familie is de epic crea wereld, deze normale wereld is gegenereerd met de al om geprezen epic world generator. In deze custom generated wereld kan je naar hartelust in creative mode aan de slag om jouw build zo mooi mogelijk in de omgeving op te laten gaan. Deze wereld is bedoeld voor de mensen die graag in een normale wereld creative kunnen bouwen en graag hun gebouw aanpassen aan de omgeving. Wil je liever een vlak stuk land om te bouwen dan is de normale creative flat wereld meer jouw ding. Bij ernstige rommel makerij kan je je bouwrechten in de epic crea wereld zelfs kwijt raken, bedenk dus goed welke crea wereld het meest past bij jouw idee(ën). Om in de epic crea wereld te komen doe je /warp epic als je je bevind op de creative server.

 

Multichat

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe chat plugin.
de reden hiervoor is dat wij van mening zijn het voor de spelers leuker is dat je vrij kan kiezen voor je eigen game type
maar toch in gesprek kan blijven met de mensen op de andere servers.
Weten wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe chat plugin.
kijk dan eens op de pagina Multichat

 

 

Halloween 2017

 

Kom jij ook mee griezelen op onze /warp halloween? Je vind op deze warp onze trick or treat straat waar je langs de deuren kan gaan voor een trick of een treat! Ook zal je tijdens je aanbel rondje letters krijgen die, als je ze allemaal hebt, in de juiste volgorde een zin vormen. Elk paar letters wat je krijgt staat al in de juiste volgorde, je hoeft alleen nog maar de stukjes tekst op de juiste manier aan elkaar te plakken!

Stuur je oplossing naar halloween@justsurvival.eu met daarin uiteraard het antwoord en je minecraft naam! Elke juiste inzending zal in mc 1.13 beloond gaan worden!

Ook kan je op /warp halloween Chance's Mansion vinden, in deze creepy mansion moet jij op zoek naar pumpkin hoofden! Heb je ze allemaal gevonden dan kan je je antwoord insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het antwoord en je mc naam, ook hier zal elk goed antwoord in 1.13 beloond gaan worden! Maar pas op tijdens je zoektocht! Het kan zo maar zijn dat je de kwaadaardige Pumpkin Killer tegen het lijf loopt en dan mag je hopen dat je daarna nog alles na kan vertellen!

En als laatste kan je op /warp halloween ook een teleport vinden naar een mysterieus doolhof waar je, als je het einde levend weet te vinden, een leuke kleinigheid van ons zal krijgen. Let wel op: in dit doolhof kan je doodgaan! Betreden op eigen risico, en voor de Emeralds en de Fanatics, zet je fly en/of god uit voor de ultieme beleving!

 

Kijk snel op ons Youtube kanaal voor alle halloween trailers en vergeet dan niet om te abonneren en te liken!

Klik hier -->

<-- Klik hier

 

Top voters september

De top 5 voters van de maand September zijn geworden:

1 - ElCasaProximo - 207 geregistreerde votes

2 - Daalmeijer - 199 geregistreerde votes

3 - SkyFox_Marc - 190 geregistreerde votes

4 - daim2004 - 183 geregistreerde votes

5 - Firegirl_123 - 159 geregistreerde votes

 

Alle topvoters gefeliciteerd en onze dank voor al jullie votes! Omdat we wachten met het geven van rewards tot 1.13 er is (|zodat je met de reset geen waardevolle spullen verliest die je net pas hebt gekregen) vraag ik jullie geduld als jullie survival goodies willen hebben. 

Stem vooraal ook deze halloween maand weer op ons! Wordt jij deze maand onze topvoter?

 

 

Lees hieronder de informatie aangaande de 1.13 update en de daarbij behorende vervelendheidjes.